Så er vi klare for neste sesong, 2012

Posted on October 17th, 2011

Det kan virke lenge til neste sommer, men allerede er det forespørsler om vi har ledige leiligheter. Vi kommer til å sende ut faktura tidligst i januar, men det går selvsagt an å holde av leiligheter allerede.
Denne sommeren har vært varm i Kroatia. Varmen varte helt ut høstferien. Vi har hatt mye utleie, og vi synes det er ekstra hyggelig at folk som har vært der før ønsker å komme tilbake.

Litt om leilighetene
Innkludert i leien er: Strøm, vann, sengetøy, håndklær, utvask og avgifter til den Kroatiske stat.
Dessverre er det ikke mulig å få inn norsk fjernsyn lengre siden Tv selkapet har byttet satelitt. Vi jobber med saken med å få opp en bedre antenne.
Kjøkken:
bestikk/kopper/tallerkener og glass til 6(4)
gryter, glassboller, kaffetrakter, vannkoker, stekespader osv.
I de store leilighetene finner du også vaffeljern og håndmixer. (og hårføner)
De små leilighetene har kokeplater. De store har også konfyr.
Ellers er det ganske billig å spise på restaurant. Maten er god, pizza, pasta i alle varianter, grillet kjøtt og fisk.
Omgivelser og opplevelser
Leilighetene ligger like ved stranden, og mange som bare ønsker å bade/slappe av holder seg på den hvite stranden "rett der nede". Den idylliske byen Trogir har mye å by på. Der er det mange restauranter og små kosellige butikker. I sesongen går det båtdit fra stranden og over bukta. Ellers er det egentlig ikke så langt å gå inn, ca en halv time.
Det er også tilbud om forskjellige båtturer til de nære øyene(dagstur til Solta) og øyene som ligger utenfor Split- Brac, Hvar, Hvis.
Har dere leiebil, er det fint med en dagstur til KRKA eller Primosten mot nord eller til Split og Markarska litt sørover.

På Ciovo er det også et lite sentrum ved kira. Der finner du både matbutikk, bakeri, apotek, et lite torg, bank, posthus og lege. Det er også et par frisørsalonger og 5-6 gode restauranter i nærheten.
Andre aktiviteter: tennis, leie av moped, leie av sykler, seilebrett....
Langs stranden er det også 2 andre matbutikker.
Selv om det på Ciovo er ganske mange turister om sommeren, har en ikke følelsen av at det er overfylt. Det er rolig og en kan gjøre det en vil ut av oppholdet.


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments


Leave a Comment
Search

Follow

follow on
Categories