Kontakt og infomasjon hvis du er interresert i å leie./Information and contact info

Posted on April 16th, 2009

Det er forsatt ledige leiligheter. Hvis du er interresert i å leie, kan du sende en mail og informere om hvilken/hvilke uker som er aktuelle og hvor mange personer som skal være der. Vi vil da kontakte dere snarest. Vi har også en liste over utstyr som finnes bl. a. på kjøkkenet.

I høysesongen foretrekker vi å leie ut fra lrdag til lørdag men er mer lempelige utemon sesongen.

Leileghetene har alle TV med norske kanaler, hårtørrer, håndmixer, stekeovn, vaffeljern og mye mer. Den største delen har 2 toaletter. Badene har behagelige dusjer. på balkongen er det sittegruppe og bord, og leilighetene er preget av romfølelse.

Vi vil varmt anbefale 2 familier som vil feriere sammen A/B løsningen. Dere kan da velge å lukke mellom leilighetene eller ha døren mellom dem åpen.
Prisene for denne sesongen kan du finne i brosjyren vår.
Etter å ha fått bekreftet at dere vil leie, sender vi regning på 1/3 av beløpet. Resten vil forfalle en uke før dere skal reise.There are still available appartments. If you are interrested, you can send a mail and give info about what week/weeks you want to rent, how many people you are and we will contact you very soon. We have a list of equipment you can get if you are interrested.

In the high season we the rening period from Saturday to Saturday during the high season, but in the months during spring or ealy autumn we will not be too strict about this rule.

The apparments are quite well equiped, widescreen TV with Norwegian programs, hairdryer, ovn, waffle iron, mixer, there are 2 toilets in the biggest appartment, garden furnitures on the balcony, and a feeling having some space while beeing there with a family.

I would warmly recommend for 2 famillies (wanting to spend their holiday together) the A/B solution. You can then choose to close the door between or leave it open.

You can find the prices for this season on the brochure that I will also be translating to English one of the nearest days.

We will after a confirmation send you a bill on one third of the amount and the rest will fall due one week before arrival.


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments


Leave a Comment
Search

Follow

follow on
Categories